Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Chris Masters

2013.08.26

 Név: Chris Masters
Magasság: 193 cm
Súlya: 125 kg
Származási hely: Los Angeles, Californiamasters_kep.jpgSpeciális mozdulata: Master Lock

Chris Mordetzky néven született 1983. január 8-án. Pankrátori karrierje előtt amatőr testépítő volt. Az Ultimate Pro Wrestlingnél kezdett bunyózni, majd elkerült az Ohio Valley Wrestlinghez, ami a WWE “kiképzőtábora”. Mielőtt a WWE-nél debütált volna, beharangozó kisfilmek hirdették eljövetelét. “The Masterpiece” néven emlegették. Úgy lett beállítva, mint a tökéletes testű pankrátor, akinek testét márványból faragták.

2005-ben gonosz karakterként jelenik meg a RAW-ban. Bejöveteleinél mindig pózolt. Befejező mozdulatáról (Master Lock) azt állította, hogy senki nem képes kiszabadulni belőle. Egy kisebb torna kezdődött meg azért, hogy valaki ki tudjon szabadulni a fogásból. Masters még pénzjutalmat is felajánlott annak, aki sikerrel jár. Nagy viszályba keveredik Shawn Michaels-el. Végső csatájukat Shawn nyeri az Unforgiven-en.
A Master Lock-ból az év végén Bobby Lashley majdnem kijön, de sikertelenül jár. Ez a sors várt előbb Kurt Angle-re, majd John Cena-ra is. Többször is célba vette Cena világbajnoki övét, de sosem járt sikerrel.

WrestleMania 22-n összeáll Carlito-val, de nem tudnak győzni a csapatbajnok Big Show és Kane ellen.
Célba veszi az interkontinentális övet, de a vezetőség rehabilitációra küldi, mert túl sok fájdalomcsillapítót találnak a szervezetében. Amikor 2006. augusztusában visszatér, izomzata látványosan kevesebb lett. Jerry Lawler ebből viccet is csinált, úgyhogy elkerülhetetlen volt a viszály, ami emiatt keletkezett. Végső csatájukat Lawler nyerte.
Decemberben az egyik RAW adásában újra John Cena volt az ellenfél, aki elsőként sikeresen kijött a Master Lock fogásból, és legyőzte Masters-t.

2007. márciusában Bobby Lashley is kiszabadul a rettegett fogásból. Később Santino Marella interkontinentális címét próbálja megszerezni, de nem jár sikerrel.
Átkerül a SmackDownba, ahol tovább folytatja a Master Lock tornát. 30 napra felfüggesztik, mert fennakad egy doppingteszten. Miután visszatért, rövid időn belül újra fennakad, ezúttal 60 napos eltiltást kapva. 6 nappal később, 2007. november 8-án a WWE megválik tőle.

Chris Moore néven kezd el pankrációzni kisebb szervezeteknél, majd 2009. július 27-én újra felbukkan a WWE-ben. Ismét Chris Masters néven köszönthetjük a RAW-ban. November végén elkezdi csapni a szelet Maria-nak, és közönségkedvenc lesz.
2010. április végén átkerül a SmackDown-hoz.


 

Kiskorában imádta Ultimate Warriort és Shawn Michaelst.
Az életben nagyon jó barátok Randy Ortonnal, Rob Van Dam-mel és Carlito-val.
Feleségét Vesela Marinovának hívják.
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kézdi

(Robi, 2013.08.29 12:25)

Az állat milyen izmos!