Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Batista

2013.08.24

 Név: Batista „The Animal”
Magasság: 195 cm
Súlya: 140 kg
Származási hely: Washington D.C.batista_kep.jpgSpeciális mozdulata: Batista Bomb
Főbb eredményei: WWE Champion, World Heavyweight Champion, WWE Tag Team Champion, World Tag Team Champion, 2005-ös Royal Rumble győztes

1969. január 18-án David Michael Bautista néven született és Washington dél-keleti részén nevelkedett. Önmagát zörgő csontú, asztmás, komplexusokkal küzdő gyereknek jellemzi, aki mindig valamilyen balhéba keveredett. Szülei válása után pár évig San Franciscoban élt édesanyjával, majd édesapjával Virginiában. 
17 éves korában külön költözött, ám a balhék maradtak. 

Napjait az edzőtermek és a hajnalig tartó bulik tették ki. Érdekesség, hogy két saroknyira dolgozott kidobóként attól a helytől, ahol a 2005-ös SummerSlam-en megvédte Nehézsúlyú Címét JBL ellenében.
Az éjszakai életet akkor hagyta ott, amikor két fickó rátámadt akkori barátnőjére, ő pedig pépesre verte a tagokat. „Mikor láttam fennakadt szemeiket és vérben ázó arcukat, nagyon megijedtem, hogy megöltem őket. Ekkor határoztam úgy, hogy ebből elég.” Egy év felfüggesztettet kapott, mely intő jel volt arra, hogy radikálisan meg kell változtatnia életét.

Pankrátori karrierje Wild Samoan Afa wrestling iskolájában kezdődött. Kezdetben csak egyszerű napi elfoglaltságként nézett a pankrátorkodásra, egészen addig, míg egy WCW tehetségkutatón nem közölték vele, hogy tehetségtelen. „Ez hatalmas seggbe rúgás volt számomra. Innentől kezdve a pankráció lett a szerelmem. Ennek rendeltem alá egész életfilozófiámat, valamint testi és szellemi képességeim fejlődését. Jó sportoló és előadó akartam lenni.

A WWE körforgásába az Evolution tagjaként került be 2002 májusában. Triple H és Ric Flair mellett ő volt a „forrófejű izomagy”, aki idővel Nehézsúlyú Bajnokká nőtte ki magát, miután WrestleMania 21-en leverte Triple H-et.
Rey Mysterio-val csapat bajnokok is voltak, miután legyőzték Big Show-t és Kane-t. Súlyos tricepsz sérülés miatt egy időre kimaradt, de visszatérése után 2006-ban a SummerSlam-en leveri King Booker-t és újra világbajnok lesz. Az övet Great Khali hódította el, akit a 2007-es SummerSlam-en tud legyőzni, harmadszorra is világbajnokká válva. Undertaker-rel jó párszor összecsaptak a címért, ám nevető harmadikként a visszatérő Edge szerezte meg az övet.

2008. június 26-án átkerül a RAW műsorába. John Cena-val egy hét erejéig megszerzi a csapat bajnoki címet Cody Rhodes és Ted DiBiase ellenében.
Cyber Sunday főmérkőzésén legyőzi Chris Jericho-t, és negyedszerre is világbajnok lesz (a bíró Stone Cold volt). A királyság sajnos csak 8 napig tartott, amikor is a RAW-ban Chris Jericho egy ketrec meccsen visszanyeri az övet.
Decemberben lesérül, és pihenőre kényszerül. Úgy tűnik, hogy augusztus előtt nem tud visszatérni, de WrestleMania 25. után egy nappal nagy meglepetésre újra feltűnik a RAW-ban.
Az Extreme Rules főmérkőzésén leveri Randy Ortont, és újra WWE Bajnok lesz. Sajnos újra lesérül, és így az övet is bukja. Három hónap kényszerpihenő következik. Amikor visszatér, átmegy a SmackDown-ba. Itt összeáll Rey Mysterio-val, hogy megmérkőzzenek az egyesített bajnoki övekért, de nem tudnak elbánni Chris Jericho-val és Big Show-val.
Egy idő után viszályba keveredik Rey-el, és gonosz karakter lesz.

2010. februárjában Vince McMahon jóvoltából legyőzi John Cena-t az Elimination Chamber nevű gálán, és ismét WWE Bajnok lesz.
WrestleMania XXVI alkalmával azonban Cena visszaveszi az övet. Batista folyamatosan próbál visszavágni, de sosem jár sikerrel. A május 24-ei RAW-ban bejelenti, hogy otthagyja a szervezetet.


 

A `90-es évek elején megházasodott, majd elvált. A házasságból két lánya született.
1998-ban egy Angie nevű hölgyet vett el. Ekkor kezdte el az uzsonnásdobozok gyűjtését, amiből több, mint 50 van. 2006-ban ismét elvált, mivel összejött a WWE-ből jól ismert Melinával.
Batista egyébként már kétszeres nagypapa, hála az első lányának.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.