Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Dudley Boyz

2013.07.31

Név: Dudley Boyz 

Magasságuk: 193 cm (Ray), 188 cm (Devon)
Összsúlyuk: 265 kg
Származási hely: Dudleyville dudley-boyz-dudleys.jpgSpeciális mozdulatuk: 3D – Dudley Death Drop
Főbb eredményeik: Unified WCW/WWF Champions, ECW Tag Team Champions, TNA World Tag Team Champions, IWGP Tag Team Champions

Mark LoMonaco (Bubba Ray) 1971. július 14-én született. Tanítómestere Sonny Blaze volt.
1991-ben debütált kisebb szervezeteknél „Mongo Vyle” néven, aki egy motoros karakter volt.

Devon E. Hughes (D-Von) 1972. augusztus 1-én született. Trénere Johnny Rodz volt, karrierje pedig 1992-ben vette kezdetét kisebb szervezeteknél.

Buh Buh Ray és D-Von néven 1995-ben bekerülnek az ECW-hoz, ahol csapatot alkotnak. Ők lesznek a Dudley Fiúk. Nemsokára egy egész család tömörül köréjük, ugyanis Spike is csatlakozik hozzájuk. Igazán sikeres azonban a Buh Buh Ray/D-Von páros lesz, akik az egész ECW tag team divíziót uralták. 1999-ig bezárólag 8-szor tudták megszerezni a csapat bajnoki öveket, ami azóta is rekordnak számít a szervezetnél.

1999-ben leszerződnek a WWF-hez. Buh Buh Ray-ből Bubba Ray Dudley lett, és egy fekete vastag keretes szemüveget viselt, amit fehér ragasztószalag tartott össze. Mindehhez még dadogott is. D-Von szemüvege fehér volt fekete ragasztószalaggal. Amikor Bubba dadogott, mindig hátba vágta, hogy segítse a beszédben. A ruhájuk terepszínű volt. A csapat előszeretettel használt asztalokat a meccseken, ami nagyon tetszett a közönségnek.
Egy nagyon emlékezetes WrestleMania X-7 meccsen megküzdöttek Edge-Christian és a Hardy Fiúk csapata ellen a tag team övekért, de nem jártak sikerrel, mert bezavart a régi rokon, Spike Dudley.
2001-ben tagjai voltak az „Alliance” csoportosulásnak, ami ECW és WCW pankrátorokból állt, és a WWF ellen harcoltak. A Survivor Series-en egy ketrec meccsen legyőzik a Hardy Fiukat, és egyesített WWF-WCW Csapat Bajnokok lesznek. Ezzel ők lettek az első olyan csapat, akik az ECW, a WCW és a WWF tag team öveket is birtokolták.
2002-ben újra felbukkan Spike, és Tazz segítségével elhódítja a címeket. Nem sokkal később a WWF-et átnevezik WWE-vé, és megalakul a RAW, valamint a SmackDown műsora. Bubba a Raw-hoz kerül, ahol közönségkedvencként csapatban küzd Spike-kal. D-Von a SmackDownnál gonosz karakterré válik, neve pedig „D-Von Atya” lesz, aki egy korrupt pap.
Survivor Series-en egyesülnek újra, és mindketten a RAW-hoz kerülnek. Spike lesz a csapat főnöke.
2005-ben anyagi gondok miatt a WWE kénytelen megválni jó pár pankrátortól, így a Dudley Fiúk is lapátra kerülnek, ám a Dudley nevet nem vihették magukkal.

Még ebben az évben átmennek a TNA-hez, és Brother Ray, illetve Brother Devon néven folytatják karrierjüket, a csapat pedig a Team 3D nevet kapja. 
2006-ban egy időre Spike is feltűnik, most már mint Brother Runt.
A Team 3D természetesen itt is begyűjti a csapat bajnoki öveket, sőt 2009-ben a japán IWGP Tag Team bajnoki öveket is megszerzik. Eddig összesen 23-szor voltak csapatbajnokok, ami rekordnak számít, és ezzel ők a világ legeredményesebb tag team csapata.


 

2007-ben saját pankrációs iskolát nyitottak Floridában.
LoMonaco nős, és van egy gyógyszalonjuk. Szabadidejében imád olasz focit nézni.
Hughes apja püspök, anyja pedig papnő volt. Ex feleségétől 3 gyereke született. Van egy vasaló boltja.

 

Ezen a videón szerepel szerintem a WWF-WWE történetének legnagyobb létrameccse: Dudley Boyz vs Hardy Boyz vs Christian and Edge:  http://www.youtube.com/watch?v=A8wgiWRlzsg

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.