Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Honky Tonk Man

2013.08.24

 Név: Honky Tonk Man
Magasság: 185 cm
Súlya: 112 kg
Származási hely: Memphis, Tennesseehonky_kep.jpgSpeciális mozdulata: Guitar shot, Shake Rattle and Roll
Főbb eredményei: WWF Intercontinental Champion

Roy Wayne Farris néven született 1953. január 25-én. Unokatestvére Jerry “The King” Lawlernek.
1978-ban a Memphis Wrestlingnél kezdte meg karrierjét. A ’80-as években mefordult az AWA-nél, az NWA-nél és a Stampede Wrestlingnél is, mindenhol begyűjtve valamilyen övet.

1986-ban kerül a WWF-hez, eredetileg mint “face” karakter, aki egy Elvis imitátort testesít meg. A közönség azonban nem szimpatizált vele, ezért Honky hamar rosszfiúvá vált, menedzsere pedig Jimmy “Mouth of the South” Hart lett. Meccseinél előszeretettel törte szét gitárjait az ellenfelek fején.Első nagy viszályát Jack “The Snake” Roberts-el vívta.

1987. június 2-án legyőzi Ricky “The Dragon” Steamboat-ot, és Interkontinentális Bajnok lesz. Övét rengetegszer úgy védte meg, hogy kiszámoltatta magát (az öv csak kopogtatás, vagy feladás révén cserélhet gazdát). Legnagyobb ellenfele Macho Man volt, aki sosem tudta legyőzni Honky-t, mert az valahogy mindig diszkvalifikáltatta magát.
Rekordnak számító 64 hete őrzi az interkonti övet, ám 1988-ban a SummerSlam-en a visszatérő Ultimate Warrior 32 másodperc alatt legyőzi.

1989-ben csapatot alkot Greg "The Hammer" Valentin-nal “Rhythm and Blues” néven, de a tag team öveket nem sikerül megszerezniük. Később kommentátorként ügyködött.

1994-1997 között több kisebb szervezeten kívül a WCW-nál is megfordul. ’97-ben újra a WWF kommentátora, majd Billy Gunn menedzsere lesz.
2001-ben feltűnik a Royal Rumble-ban, de Kane hamar kirepíti a ringből.

2000. óta a világ minden táján fellépett különféle szervezeteknél.
2008-ban visszatér a WWE-hez, hogy egy rövid viszályba kerüljön Santino Marella-val, aki meg akarta dönteni Honky interkontinentális bajnoki uralkodását. A rekordkísérlet nem sikerült, hősünk pedig 1986. óta először közönség kedvencként szerepelt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.