Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


John Morrison

2013.08.31

 Név: John Morrison
Magasság: 185 cm
Súlya: 99 kg
Származási hely: Los Angeles, Californiamorrison7.jpgSpeciális mozdulata: Hangman’s neckbreaker, Moonlight Drive,Starshipe Pin
Főbb eredményei: Intercontinental Champion, ECW Champion, WWE Tag Team Champion, World Tag Team Champion, Az év legjobb Tag Team tagja (2008)

John Randall Hennigan 1979. október 3-án született Los Angeles-ben. A Kaliforniai Egyetemen film és geológia szakon végzett, de mivel egyik pálya sem érdekelte, elment a Supreme Pro Wrestling nevű iskolába, hogy kitanulja a szakmát.
2002-ben megnyert egy valóságshow-t (WWE Tough Enough), melynek értelmében szerződést kapott a WWE-hez. Elkerült az Ohio Valley Wrestling-hez (OVW), amely a WWE kiképző szervezete.

2004. március 1-én debütált a RAW műsorában, mint Johnny Blaze. Szerepe szerint ő volt az akkori general manager Eric Bischoff asszisztense. Egy héttel később már Johnny Spade néven futott, és három héttel később pedig Johnny Nitro volt. A „Nitro” név a néhai WCW szervezet Monday Nitro műsorának emlékéül szolgált.
Júniusban visszakerül az OVW-hez. Itt Joey Mercury-val megalkotta az MNM formációt, és csapatbajnokok lettek.

2005. áprilisában az MNM bekerül a SmackDown műsorába, és rövid időn belül háromszor is WWE Tag Team Bajnokok tudtak lenni.

2006. májusában a csapat feloszlik, Johnny pedig átkerül a RAW-hoz, Melina-val az oldalán. Vengeance alkalmával legyőzi Shelton Benjamin-t, és négy hónapig Interkontinentális Bajnok lesz. Az övet Jeff Hardy szerzi meg. Az év nagy részében John Cena-val viaskodott.
Novemberben újra interkonti bajnok tudott lenni, de egy hét múlva Hardy újra leverte.
Ismét megalakult az MNM, de 2007. márciusában Mercury elhagyta a szervezetet, Johnny pedig átkerült az ECW-hoz.

Vengeance alkalmával legyőzi CM Punk-ot, és ECW Bajnok lesz. Ekkor változtatja meg a nevét John Morrison-ra, karaktere pedig igazi negatív hőssé válik.
A Survivor Series-en egy triple threat meccsen bukja az övet CM Punk-kal szemben. A harmadik fél The Miz volt.
A meccs után Miz és Morrison csapatot alkotnak, és Tag Team Bajnokok lesznek. Great American Bash alkalmával vesztik el az öveket Curt Hawkins és Zack Ryder ellenében.

2008. februárjában a WWE honlapján elindul „The Dirt Sheet” című műsoruk, amely olyan népszerűvé válik, hogy az év végén Slammy Award-ot kapnak elismerésül, sőt őket választják az év csapatának is. Ezt megerősítve december 13-án újra bajnokok lesznek CM Punk és Kofi Kingston legyőzésével.
A 25. WrestleMania-n bukják az öveket a WWE tag team bajnokok Primo és Carlito ellen, akik így egyesített csapat bajnokok lettek.
Ha ez még nem lenne elég csapás, MIZ átkerül a RAW-hoz, a csapat pedig feloszlik. Morrison ezután a SmackDown tagjaként pozitív karakter lesz. Első nagy lehetőségét július végén a SmackDown-ban kapja, de alulmarad a nehézsúlyú bajnok Jeff Hardy-val szemben.
Egy szeptemberi SmackDown-ban legyőzi Rey Mysterio-t, és Interkontinentális Bajnok lesz.
Az övet egészen a decemberi TLC gáláig meg is őrzi, de meglepetésre kikap az újonc Drew McIntyre-től.

2010. elején összeáll R-Truth-al, és célba veszik az Egyesített Csapatbajnoki Öveket, de nem járnak sikerrel.
Áprilisban mindketten átkerülnek a RAW-hoz.
Az NXT második évadában Eli Cottonwood mentoraként láthatjuk.


 

Hannigan hosszú ideig a valós életben is együtt járt Melina-val, aki a képernyőn menedzsereként szerepelt.
2007-ben doppingbotrányba keveredett, melynek eredménye 30 nap eltiltás volt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

B.P.

(Sára, 2013.09.01 18:49)

HA NEM SZERETNÉM A PANKRÁCIÓT AKKOR IS NÉZNÉM, ENNYI JÓ PASI!