Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Michelle McCool

2013.09.10

 Név: Michelle McCool

Magasság: 178 cm
Súlya: 58 kgmichelle_kep.jpg

Származási hely: Palatka, Florida
Főbb eredményei: Unified Divas Champion, WWE Women`s Champion, Divas Champion, a 2008-as SmackDown Top Diva esemény győztese, a 2004-es Diva Kereső döntőse
 

Michelle Leigh McCool 1980. január 25-én született. A Floridai Egyetemen tanári diplomát szerzett. Mielőtt belekerült a pankráció világába, tanárként dolgozott.

A WWE 2004-es Díva Kereső vetélkedőjén vett részt. A versenyt nem nyerte meg, mégis kötöttek vele egy három éves szerződést.
SmackDown-ban közönség kedvencként debütált, mint személyi edző. Szűk egy évet töltött itt el, majd át lett helyezve a Deep South Wrestling-hez, onnan pedig az Ohio Valley Wrestling-hez, amik a WWE-hez tartozó kisebb szervezetek.

2006. június 2-án került vissza a SmackDown-hoz ezúttal negatív karakterként, mint utálatos tanár. Az év végére lesérült, így kényszerpihenőre szorult.

2007. március 30-án tért vissza a SmackDown-ba, ismét pozitív karakterként, miután megmentette Ashley-t, akit éppen a rossz kislány Jillian Hall püfölt.
Egy időben Chuck Palumbo nőjeként tünt fel. Palumbo ekkor Jamie Noble-lal volt viszályban. Palumbo folyamatosan vesztett Jamie ellen, aki egyfolytában fűzte Michelle-t. Bár nem jöttek össze Noble-lal, Palumbo-val mégis szétváltak, miután Chuck egyre agresszívabb lett.

2008-ban a SmackDown dívái közül kellett két embert kiválasztani, akik megküzdhetnek majd az első Divas Champion övért. Az egyik ilyen selejtezőből az újonc Natalya Neidhart került ki győztesen, míg a másik selejtezőn McCool jeleskedett.
A Great American Bash-en csaptak össze, ahol Michelle nyert, így ő lett az első Díva Bajnok.

December 26-án egy SmackDown műsorban veszít Maryse ellenében. A mérkőzés bírója Maria volt. Michelle a meccs után gonosz karakterré változik.

2009. júniusában a Bash-en Alicia Fox segítségével legyőzi Melina-t, és Női Bajnok lesz. Ezzel ő lett az első olyan női pankrátor, aki a Női és a Díva Bajnoki övet is be tudta gyűjteni. Layla oldalán viszályba kerül Mickie James-el, aki a 2010-es Royal Rumble-on el is veszi tőle a címet.
Pár héttel később Vickie Guerrero segítségével legyőzi Mickie-t, és újra Női Bajnok lesz.
Április végén az Extreme Rules gáláján Beth Phoenix váltja a trónon.
Az egyik májusi SmackDown-ban egy handicap meccsen Layla lekopogtatja a Phoenix-et, és ezzel ő lesz az új bajnok. Mivel azonban Michelle-nek is szerepe volt a győzelemben, a két díva úgy döntött, hogy Michelle is kap egy Női Bajnoki Övet. Hivatalosan persze Layla volt a bajnok.
Az NXT második évadában Layla-val együtt a zöldfülű Kaval mentorai lesznek.
Szeptemberben a Night of Champions gáláján legyőzi a Díva Bajnok Melinát, és történelmet írva egyesíti a két bajnoki övet.


 

Egyszer már volt házas a középiskolai szerelmével, de 2006-ban elváltak. Éveken át az Undertakert megszemélyesítő Mark Calaway-el járt, majd 2010. júniusában össze is házasodtak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Epiko

(Epikó, 2013.09.11 11:49)

Én AJ LEE-t várom jöjjön az őrült csaj!

Re: Epiko

(Robi , 2013.09.11 11:50)

jól beszélsz Epikó !

Kézdi

(Robi , 2013.09.11 11:25)

Na egy díva csak így tovább tetszik! :-)