Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sheamus

2013.07.25

 Név: Sheamus
Magasság: 191 cm
Súlya: 123 kg
Származási hely: Dublin, Írországimages.jpgSpeciális mozdulata: Celtic Slam, Brogue Kick
Főbb eredményei: WWE Champion, FCW Florida Heavyweight Champion, Az év felfedezettje (2009)

Stephen Farrelly néven született 1978. január 28-án Cabra-ban (Írország), ezért talán nem meglepő, hogy folyékonyan beszél írül. 13 évesen tagja volt az iskola énekkórusának. A pankráció előtt rugbyzett.

2002-ben 6 nappal azután, hogy elvégzett egy pankrátori iskolát, meg is történt első profi fellépése, ahol a Sheamus O’ Shaunessy nevet használta. Egy komoly nyaksérülés miatt kénytelen 2 évet kihagyni.
2004-ben az Irish Whip Wrestling-hez kerül. Itt kétszer is begyűjti a szervezet interkontinentális övét.
2007-ig bezáróan különféle kisebb szervezeteknél bukkan fel Írországban és Angliában.
Biztonsági őrként feltűnik egy RAW műsorban. A többi őrrel együtt a DX vs. Rated-RKO összecsapást kellett biztosítania. A meccs végén a DX rátámadt a biztonságiakra, és Farelly kapott egy pedigree-t Triple H-től.
Több dark meccset is produkált a WWE-nél, mielőtt szerződést ajánlottak neki. A Florida Championship Wrestling-hez kerül, ahol Csapat Bajnok és Nehézsúlyú Bajnok is volt Jack Swagger legyőzésével.

2009. június 30-án debütál az ECW-nál, mint Sheamus.
Októberben átkerül a RAW-hoz. Megnyer egy battle royal-t, és megmérkőzhetett az aktuális WWE Bajnokkal, John Cena-val. Az összecsapásra a decemberi TLC gálán került sor, ahol egy "asztal meccsen" Sheamus nagy meglepetésre legyőzi Cena-t, és bajnok lesz. Másnap megkapja az év felfedezettjének járó Slammy díjat a RAW-ban.

2010. februárjában az Elimination Chamber nevű gálán veszti el az övet Triple H-nek köszönhetően, akivel nagy viszályba keveredik. Mivel Triple H lesérül, a sztori írók úgy tálalják nekünk a történetet, hogy Sheamus iktatta ki a közönség kedvencet.
Júniusban a Fatal 4-Way gálán megnyer egy 4 Esélyes Meccset, és másodszorra is WWE Bajnok lesz.
Szeptemberben a Night of Champions gáláján bukja a címet, miután egy 6 fős Kieséses Meccsen alulmarad Randy Ortonnal szemben.


 

Korábban IT területen, majd személyi testőrként dolgozott, így például a U2 együttes énekesére, Bono-ra is vigyázott.

 

Ez Sheamus Titantronja:   http://www.youtube.com/watch?v=LoXgGzHRGg8

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kézdi

(Luki Lehel, 2013.07.31 12:36)

Még még még pankrátorokról!