Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Texas Tornado

2013.09.01

 Név: Texas Tornado
Magasság: 191 cm
Súlya: 120 kg
Származási hely: Niagara Falls, New Yorktornado_kep.jpgSpeciális mozdulata: Tornado Punch, Iron Claw
Főbb eredményei: NWA World Heavyweight Champion, WWF Intercontinental Champion

Kerry Gene Adkisson néven született 1960. február 3-án. Apja a pankrátor Fritz Von Erich volt. Négy fivére szintén pankrátorkodott. Kerry a középiskolában nagyon jó diszkoszvető volt.

Apja szervezeténél, a Big Time Wrestling-nél debütált 1979-ben. Itt jó pár csapat címet sikerült begyűjtenie.
1980-tól a WCCW szervezetnél „Modern Day Warrior” néven lépett fel. Többször megnyerte az amerikai nehézsúlyú címet és a csapat bajnoki címet is.
1982-ben esélyt kap az NWA nehézsúlyú világbajnoki cím megszerzésére amit Ric Flair birtokol, de a Freebirds klán közbeavatkozik. Egy öt éven keresztül tartó hatalmas viszály veszi kezdetét a Von Erich és a Freebirds klánok között. Ekkoriban kezdik a műsorokat ország szerte közvetíteni, a viszály pedig hatalmas érdeklődést vált ki a nézőkből. Sokak szerint ez a viszály volt minden idők legizgalmasabbika a pankrációzás történetében.
Ez idő alatt testvéreivel jó párszor sikerül megszereznie a csapat bajnoki öveket.

Kerry karrierjének csúcspontja 1984. május 6-án volt, amikor legyőzte Ric Flair-t, és NWA Nehézsúlyú Világbajnok lett. A győzelmet testvére (David) emlékének ajánlotta, aki három hónappal korábban hunyt el. 18 nappal később Flair visszaszerzi az övet.
A klánok csatározása után Kevin nevű testvérével összeállva viszályba keveredik Gino Hernandez, Chris Adams és Jack „The Snake” Roberts csapatával.

1986. június 4-én súlyos motorbalesetet szenved, amiben jobb lábának egy részét le kellett amputálni. Az eset után hosszas gyakorlással képes volt műlábbal is küzdeni, amit a csizmája takart.
A WCCW-ben utolsó nagy csatározása Jerry Lawler ellen volt, ahol a végső ütközetet elbukja, mert nagyon komolyan megsérül a fején, és a bíró lelépteti.

1989-ben átkerül az USWA szervezethez, ahol Jeff Jarrett-el kétszer is megszerzi a csapat bajnoki címet.

1990. nyarán igazol le a WWF-hez Texas Tornado néven. SummerSlam-en legyőzi Mr. Perfect-et, és Interkontinentális Bajnok lesz. Három hónappal később Ted DiBiase közbeavatkozásával Mr. Perfect visszaszerzi az övet.
WrestleMania VII alkalmával legyőzi Dino Bravo-t. Igazán sosem sikerült naggyá válnia a szervezetben, mert olyan sztárok előzték meg a sorban, mint Shawn Michaels, Undertaker, vagy Ted DiBiase.
1992. nyarán hagyja ott a WWF-et. Innentől kezdve még egy éven át különféle kisebb szervezeteknél tűnik fel.

1993. február 18-án találnak rá holtan a farmján.Kerry-nek sokszor voltak drog problémái, valószínűleg a motorbalesetet, és korai halálát is ennek köszönhette.
1983-ban házasodott meg, és 1992-ben váltak el. A frigyből két lányuk született. 
2006-ban unokája születik.
2009. március 16-án választják be a Von Erich családot a Hírességek Csarnokába.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Oldalszerkesztő

(Primo, 2013.09.02 16:39)

Nem tudom, én mikor néztem hogy majd rendelek valamit láttam a d-generation x es pólót, és meg is rendeltem. két nap mulva mindkettő megjött és nagyon jó minőségűek. Nekem már egy hete megvan, lehet hogy elfogyott. de akkor majd teszek fel a pólóról is képet.
Sajnálom.

Kérdés

(Dani, 2013.09.01 19:19)

Szia
Lapszerkesztőtől kérdezném(bocs hogy itt ) nagyon teszik a sapka az oldaladon ,rendelnénk is egyet de megnéztem az oldalt és sajna olyan pólójuk nincsen amiről írsz (D-generation X- es póló) pedig jó volna ha van ötleted megköszönném de ha nincs csak a sapit rendelem meg.
Jó ,hogy megosztottad nem is tudtam ,hogy van ilyen netes bolt!

B.P.

(Sára, 2013.09.01 18:47)

Nagyon jól néz ki!