Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zack Ryder

2013.09.07
 Név: Zack Ryder
Magasság: 185 cm
Súlya: 97 kg
Származási hely: Long Island, New Yorkzack_kep.jpgS             peciális mozdulata:  Broski Boot, Rough Ryder
Főbb eredményei: WWE Tag Team Champion

Matthew Cardona néven született 1985. május 14-én Merrick-ben (New York állam).
2006. februárjában köt szerződést a WWE-vel. Csapat meccseket vív Bret Majors néven. Társa Brian Majors (polgári neve Brian Myers), ketten pedig a Majers Brothers csapatát alkották. Az Ohio Valley Wrestling-hez kerülnek, ahol tag team bajnokok lesznek.

2007. május 1-én debütálnak az ECW műsorában. Innen hamarosan átkerülnek a SmackDown-hoz. Esélyt kapnak a csapat bajnoki cím megszerzésére, de alulmaradnak MVP és Matt Hardy ellenében.
Az Armageddonon Edge-nek öltöznek, és bekavarnak a nehézsúlyú világbajnoki mérkőzésbe, amit így Edge meg is nyer. A mérkőzés után Edge oldalán jelennek meg, nevük pedig Kurt Hawkins és Zack Ryder lesz. Megalakul a “La Familia” formáció, aminek Vickie és Chavo Guerrero is a tagjai voltak.

2008-ban a Great American Bash-en Ryder és Hawkins elhódítják WWE Tag Team öveket John Morrison/Miz párostól. Ezzel ők lettek minden idők legfiatalabb csapat bajnokai a szervezetnél. Szeptemberre feloszlik a La Familia, az egyik SmackDown adásában pedig elvesztik a címeket Carlito és Primo ellen.

2009. áprilisában Ryder átkerül az ECW-hoz, a csapat pedig feloszlik. Zack itt új külsőt kap. Rövid hajjal, napszemüvegben, lila hajpántot viselve jelenik meg. Jelmondata a “Wooo Woo Woo – You know it” lesz. Szeptemberben esélyt kap az ECW bajnoki öv megszerzésére, de alulmarad Christian-nel szemben. Öröm az ürömben, hogy pár hónapra összejön Roza Mendes-el. 
Az év utolsó ECW adásában legyőzi Tommy Dreamert, akinek büntetésből el kell hagynia a WWE-t.

2010. februárjában megszűnik az ECW, Ryder pedig a RAW pankrátora lesz.
Az NXT második évadában Titus O`Neill mentoraként láthatjuk.
Az egyik augusztusi RAW-ban esélyt kap a WWE Bajnoki Övre, de pár másodperc alatt kikap Sheamus-től.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

B.P.

(Sára, 2013.09.09 22:25)

woo woo woo